vertrouwenscontactpersoon

Als er ongewenst gedrag plaatsvindt wat niet opgelost kan worden samen met de trainer of desbetreffende commissie/bestuur, kun je terecht bij een vertrouwenscontactpersoon. 

De vertrouwenscontactpersonen hebben een neutrale positie binnen de vereniging, zo zijn zij geen deel van het bestuur. Zij luisteren naar jou en proberen jou te helpen bij het vinden van een oplossing. Soms is dit een informele oplossing waarin de vertrouwenscontactpersoon bemiddelt. De vertrouwenscontactpersoon rapporteert uitsluitend in overleg met het lid naar bestuur over wat er speelt. Als het nodig is, kan de vertrouwenscontactpersoon je ook doorverwijzen naar een andere instantie. Voor meer informatie over vertrouwenscontactpersonen zie https://centrumveiligesport.nl/media/1332/2023_functieprofiel-en-verantwoordelijkheden_vcp.pdf

Scherm­afbeelding 2023 09 06 om 09.21.58Even voorstellen

Hoi, ik ben Marieke Verbeek (51 jr). Ik woon samen met Erik, onze puberjongens Jip en Daan en onze beestenbende labradoodle Lot, kat Coco en axolotl (check google als je geen Minecraft speelt) Sushi in Hilversum. Jip speelt inmiddels alweer 4 jaar bij Gemini en zit nu in JC1.

Netflixen met thee en koek, cabaretvoorstellingen, liefst in de Kleine Komedie, een concert van U2 of Coldplay of een andere toffe band,  on- en offline shoppen, reizen, maakt mij niet uit waar naartoe als het maar avontuurlijk is en cocoonen op de bank dat is wat ik graag (met mijn gezin) doe.

Verder vind je mij dagelijks (hard) lopend op de hei met Lot. Voor de portie ontspanning ben ik geregeld in de Yogastudio te vinden en voor uitdagingen zo nu en dan in een klimhal.

Ik ben werkzaam als online communicatie adviseur bij de gemeente Hilversum. Naast mijn functie ben ik ook vertrouwenspersoon bij de gemeente.

Iedereen heeft recht op een veilige en gezonde werk-, leef-, of  sportomgeving. Dat is, zoals we inmiddels allemaal weten, helaas niet altijd vanzelfsprekend. Als je in een vervelende situatie zit kan het fijn zijn om iemand te hebben die naar je luistert, meedenkt of er gewoon voor je is als je daar behoefte aan hebt. Met mijn ervaringen en (persoonlijke) vaardigheden hoop ik een bijdrage te leveren aan een plezierige en veilige sfeer bij Gemini!

Voor vragen of hulp, bellen en appen kan altijd via 06-20211009.

Grtjs

Marieke

Scherm­afbeelding 2023 09 06 om 09.21.49Even voorstellen

Mijn naam is Qruun Schram, 55 jaar, getrouwd met Lisette en wij hebben twee kids: Pheline en Marius die beiden al jaren volleyballen bij Gemini-S, intussen in de MA1 en de JA1.

Ik ben intussen in mijn derde carrière werkzaam als Relatietherapeut en coach in de prachtige Villa Henriette in Hilversum. Daarnaast heb ik me laten opleiden tot register-Mediator, waarmee de stap naar de rol van Vertrouwenscontactpersoon binnen onze club een kleine is.

Zelf heb ik nooit gevolleybald, maar ik kom graag naar wedstrijden kijken. Verder vind je mij op de golfbaan, achter mijn Big Green Egg of wandelend op de hei met Lisette.

Ik hoop als vertrouwenscontactpersoon een bijdrage te kunnen leveren aan een veilig en inclusief sportklimaat bij onze club. Mocht je je verhaal kwijt moeten in vertrouwen, wil je even sparren over een lastige situatie waarmee je op de club dealt: ik bied je graag een luisterend oor en denk graag even met je mee.

Bel of app me gerust via 06 – 53173769