Missie

Gemini S wil een ambitieuze en gezellige volleybalvereniging zijn, met oog voor iedereen en plek voor iedereen. De club wil ook graag dat anderen Gemini S als zodanig zien.

De vereniging wil plek bieden aan zowel de ambitieuze wedstrijdsporter als de recreatieve “gezelligheidssporter”. Iedereen wordt in staat gesteld op zijn/haar niveau te volleyballen.

Met de hoogste senioren en jeugdteams wil Gemini S op een zo hoog mogelijk niveau spelen. Voor Heren 1 betekent dit ten minste eerste divisie landelijk en voor Dames 1 ten minste de derde divisie. Dit dient te geschieden zonder spelers te betalen voor hun diensten.

De jeugd is de toekomst. Gemini S streeft er naar in elke jeugdklasse ten minste 2 teams te hebben. De hoogste jeugdteams streven er naar op een zo hoog mogelijk niveau te spelen.

Het streven om zo hoog mogelijk te spelen wordt mogelijk gemaakt door aan alle groepen kwalitatief goede begeleiding aan te bieden. Streven is dat het niveau van de trainer iets hoger/passend is aan de te begeleiden groep spelers.

Gemini S wil ook het hele jaar door volleybal bieden. Zowel zaalvolleybal als beachvolleybal zijn een belangrijk onderdeel van de vereniging.

Om de doelen en ambities van Gemini S te realiseren wordt verwacht dat alle leden hun steentje bijdragen. Gemini S werkt niet met betaalde krachten en vrijwilligers zijn onmisbaar om de vereniging in staat te stellen (optimaal) te functioneren. Naast het volleyballen wordt ieder lid dan ook geacht jaarlijks tenminste 10 uur te besteden aan Gemini S.

Visie

De missie van Gemini S is de inwoners van Hilversum en omstreken in staat te stellen op hun eigen niveau deel te nemen aan de ultieme teamsport: volleybal.

Wij willen aantrekkelijk zijn voor sporters door naast het volleybal ook een belangrijk oog te hebben voor het sociale aspect van een sportclub. Wij willen ook een gezellige vereniging zijn. Hiervoor worden naast het volleybal alternatieve mogelijkheden geboden.