Scheidsrechterscommissie

Gemini S streeft ernaar dat alle competitie spelende leden ook kunnen fluiten, dit kan tot en met de derde klasse via de spelregeltoets van Volleybal Masterz. Hierbij heb je je nevobo relatiecode van je spelerskaart nodig om het resultaat bij de nevobo te laten registreren.

Voor leden die het leuk vinden om hoger te fluiten (tot en met de 1ste klasse) biedt Gemini S een trainingsavond voor scheidsrechters. Deze avond is alleen toegankelijk voor scheidsrechters die al de spelregeltoets gehaald hebben.

Koen van der Kroon is onze scheidsrechterscoördinator, en regelt samen met Stefan Fey deze avonden.

Scheidsrechters voor de jeugd:

Wil je als ouder actiever betrokken zijn bij de vereniging? Dan kan dat ook als scheidsrechter. Als ouder word je dan verenigingslid, en met de code die je dan ontvangt van de Nevobo kan ook de ouder de spelregeltoets maken. Deze toets is geheel gratis.

Deze toets bestaat uit 20 vragen en bij 16 of meer goed ben je scheidsrechter code V6 en mag je volwassen in de 3e klasse en lager fluiten en jeugd met uitzondering van de topklasse. Leuk om op die manier ook eens een wedstrijd van je zoon of dochter te fluiten.

Belangrijke links
Contactpersoon

@ | tc@gemini-s.nl