CMV Volleybal

Beter bekend als onze mini’s! 6 t/m 12 jaar 

 

 

Mini's 4-1

Lijkt het je wat?

footer logo Gemini      

Wil je een keer meetrainen bij een van de jeugdteams van Gemini-S? Dat kan! Bij Gemini-S mag je drie keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of de sport ook bij jou past.

Heb je nog andere vragen, dan kun je die ook altijd via dit mailadres stellen.

 

Bij Gemini kan je vanaf 6 jaar al komen volleyballen. Doordat we het Cool Moves Volleybal (CMV) model gebruiken, kan iedereen tussen 6 en 12 op het eigen niveau meedoen.

Cool Moves Volley is een sport met veel ‘coole moves’: opslag, pass, set-up, smash, blok en duik. Je doet elke keer iets anders en met je team probeer je te scoren.

Er zijn zes niveaus, waardoor iedereen op zijn eigen niveau kan leren smashen, duiken, serveren en blokken. Er wordt gevolleybald op een kleiner veld, met een lager net en een minder zware bal. Ook staan er bij een miniteam niet zes, maar slechts vier spelers in het veld. Dat is voor de mini’s leuker, omdat ze dan vaker de bal krijgen. Het minivolleybal wordt CMV genoemd: circulatie-minivolleybal, later omgedoopt tot Cool Moves Volley.

Graag nodigen wij kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar uit om hieraan mee te gaan doen. De trainingen zijn elke woensdag in de sporthal Kerkelanden van 16.30-18.00 uur. In de schoolvakanties hebben we geen training. Vanaf mei kan er beachvolleybal worden gespeeld.

Er worden elke maand 1 zaterdag in toernooivorm wedstrijden gespeeld in Weesp of Almere. Voor meer informatie over CMV volleybal, klik dan hier.

Proeftraining

Denk je dat je volleybal misschien wel leuk vindt? Daar kan je maar op één manier achter komen: gewoon meedoen. Je mag altijd drie proeflessen gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt.

Vind je het leuk om te komen volleyballen, neem dan contact op met de jeugdcommissie, dan kunnen wij de goede trainingsgroep voor je bepalen en kunnen wij de trainer op de hoogte brengen dat jij er zal zijn.

Als je lid wilt worden, meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Kortom, er is genoeg te volleyballen bij Gemini S!

Sportpas.nl

Sportpas.nl 1

Vrienden van Gemini-S

Ook Vriend van Gemini-S worden?

Sponsorkliks Gemini-S

sponsorkliks nl white horizontal