Beachvolley

In de zomermaanden is er volop gelegenheid om te beachvolleyballen bij Gemini S. Van beginners tot  nationale top en alles daar tussen, voor iedereen is het mogelijk om te spelen. Op deze pagina vindt u  alle informatie over de mogelijkheden bij ons voor deze zomersport.

 

beachpagina beach1

Vrij spelen

Voor senior leden is het tot aan de zomervakantie mogelijk om op maandag- t/m vrijdagavond vrij te spelen. Voor ieder niveau is er de mogelijkheid om te spelen, waarbij met alle aanwezigen wordt gekeken of er in koppels, drietallen of andere samenstelling wordt gespeeld. We spelen de hele avond, tot het te donker wordt, en vaak wordt er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje. In de zomervakantie zullen de velden beperkter open zijn, maar in ieder geval nog drie tot vier avonden in de week.

beachpagina 20120630 133711

NeVoBo-Toernooien

Iedere zomer wordt door Gemini S een aantal toernooien van de nationale beachvolleybal toernooikalender van de NeVoBo georganiseerd. Topbeachvolleybal op onze prachtige accommodatie, vaak met deelnemers vanuit onze eigen vereniging. Een uitgelezen kans om onze toppers eens te zien spelen zonder een lange reis naar de Hollandse stranden. 
Competitie beachvolleybal inclusief kalender: www.beachcompetitie.nl
Het laatste Nevobo beachvolleybal nieuws: www.volleybal.nl/beachvolleybal

beachpagina img 8923

Trainingen

Jeugdtrainingen
Voor de jeugdspelers van Gemini S worden tot aan de zomermaanden trainingen aangeboden. De trainingen worden verzorgd door onze eigen ervaren beachtrainers, waarbij onder andere  aandacht is voor ontwikkeling van conditie, techniek en tactiek. 

Seniortrainingen
Vorig seizoen is er gestart met het aanbieden van trainingen voor senioren. Een grote groep leden heeft hieraan deelgenomen. Ook dit jaar wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor het aanbieden van trainingen. Dit zal zowel op de maandag- als de woensdagavond plaatsvinden. Latere informatie volgt nog.

beachpagina beach2

Verhuur

Voor externe partijen is het mogelijk om onze beachvolleybalvelden te huren. Ideaal om met een groep eens kennis te maken met beachvolleybal, als school- of bedrijfsactiviteit of als accommodatie voor een beachvolleybal-trainingsgroep. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met de beachcommissie.

Lid worden

Leden van Gemini S zijn ook lid van de beachvereniging. De contributie voor het beachvolleybal is in de jaarlijkse contributie opgenomen. Als je geen lid bent, maar je wilt wel komen beachvolleyballen, dan kun je lid worden voor €60,- per seizoen. Neem hiervoor contact op met de beachcommissie (beachvolleybal@gemini-s.nl

Op de hoogte blijven?

Wij hebben een Facebookpagina om beachvolleybal bij Gemini-S te kunnen volgen. Hier houden we geïnteresseerden op de hoogte, vind je onze foto’s en kun je met ons in contact komen.  Volg ons op Facebook

 

w

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met de beachcommissie.


Stuur een mail naar:

beachvolleybal@gemini-s.nl

Locatie

Beachaccommodatie Gemini-S

In de zomer van 2010 zijn we verhuisd naar onze gloednieuwe beachaccommodatie aan het Jagerspaadje op sportpark Nieuw-Loosdrecht, net ten zuiden van Hilversum. We hebben in totaal 5 velden met onafhankelijke netsystemen en ruime uitloop rondom de velden. We hebben ons terras waar je lekker kunt loungen en genieten van een drankje, met uitzicht op de velden. Daarnaast maken wij in de zomermaanden gebruik van de kleedkamers van Voetbalclub OSO. Zo hebben we een mooi gelegenheid voor vrouwen en mannen om te douchen en gebruik te maken van de toiletten.

 

’t Jagerspaadje 28
1231 KJ Loosdrecht

logo small