Lijkt volleyballen je leuk?

En ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Probeer het dan nu!

 

 

Mini's 2-1

Lijkt het je wat?

footer logo Gemini      

Wil je een keer meetrainen bij een van de jeugdteams van Gemini-S? Dat kan! Bij Gemini-S mag je drie keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of de sport ook bij jou past.

Heb je nog andere vragen, dan kun je die ook altijd via dit mailadres stellen.

 

Bij de volleybalvereniging Gemini-S hebben we als doel om iedereen met plezier te laten volleyballen op zijn / haar niveau.

Wij bieden jeugdvolleybal aan op drie verschillende niveaus:

  • C-Jeugd (12 t/m 14 jaar)
  • B-Jeugd (14 t/m 16 jaar)
  • A- Jeugd (16 t/m 18 jaar)

De jeugd van Gemini-S traint twee keer per week op de maandag- en woensdagavond. Op de maandag traint de jeugd van 18:00 uur tot 19:30 uur en op de woensdag van 17:30 uur tot 19:00 uur in sporthal Kerkelanden. We hebben een enthousiaste groep gediplomeerde trainers die graag de jeugd leert volleyballen.

De A, B en C jeugd speelt daarnaast bijna elk weekend op vrijdagavond of op zaterdag een (uit)wedstrijd. De jeugd speelt een najaarcompetitie en een voorjaarscompetitie. Voor elke competitie begint zal het wedstrijdschema bekend worden gemaakt.

Voor de echte fanatiekelingen bieden we bij Gemini-S de mogelijkheid aan om mee te doen met verschillende toernooien. Zo spelen de topteams mee met de Holland Top Jeugd (regionale kampioenschappen) en De Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Inschrijven voor andere toernooitjes is altijd mogelijk.

Daarnaast kan er bij Gemini-S het hele jaar door gevolleybald worden. Zodra het zaalseizoen namelijk is afgelopen krijgen de jeugdspelers van Gemini-S beachvolleybaltrainingen tot aan de zomervakantie. Gemini-s heeft namelijk een eigen beachaccommodatie waar de jeugd onder leiding van ervaren beachtrainers ook dit leuke volleybalspelletje kunnen leren.

Kortom, er is genoeg te volleyballen bij Gemini-S!

Sportpas.nl

Sportpas.nl 1

Vrienden van Gemini-S

Ook Vriend van Gemini-S worden?

Sponsorkliks Gemini-S

sponsorkliks nl white horizontal