Nog enkele plaatsen voor nieuwe leden in de teams!

Ben je op zoek naar een gezellige volleybalvereniging in Hilversum waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan? Bij Gemini-S ben je aan het juiste adres! Het hele jaar door bieden wij zowel zaal- als beachvolleybal aan voor iedereen vanaf 7 jaar. 

Interesse? Meld je dan snel aan om een keertje mee te komen trainen!

Dames & Heren 

De dames- en heren afdeling van Gemini-S biedt mogelijkheden voor iedereen. In de zaal spelen teams vanaf de derde divisie  t/m de 4e Klasse en ook op de beachvelden aan ‘t Jagerspaadje trainen groepen van zowel beginners als gevorderden. Voor ieder wat wils dus! 

Binnen trainen we in Sporthal Kerkelanden. De meeste teams trainen 1x per week met het team op maandag of woensdagavond (start 19.30 of 21u). Daarnaast is er voor veel spelers de mogelijkheid tot een tweede training (maandag/woensdag) in combinatie met een ander team van gelijk niveau. 

Vanaf 17 augustus starten we weer met trainen in de zaal. Er is in diverse teams plek voor nieuwe leden. Heb je interesse, kom gerust een keer meetrainen! Stuur vooraf een mailtje aan TC@gemini-s.nl en geef daarbij aan of je ervaring hebt en op welk niveau zodat we een goede match met de huidige teams kunnen maken.

Jeugd

Is de dames- en heren afdeling nog een stapje te hoog? Bij Gemini-S hebben we ook een gezellige jeugd-afdeling met teams op CMV (“Cool Moves Volley) voor de allerkleinsten (vanaf 7 jaar) en C, B en A niveau voor jeugd vanaf 12 jaar. 

Ook de jeugd traint in Sporthal Kerkelanden. De A, B en C teams trainen 1x per week met het team op maandag- of woensdagavond (18.00, A-jeugd 19.30 u). Daarnaast is er voor veel teams de mogelijkheid tot een tweede training (maandag/woensdag) in combinatie met een ander team van gelijk niveau. CMV-jeugd traint om de woensdagmiddag om 16.30u op 3 velden, verdeeld over de verschillende leeftijdsgroepen. 

Vanaf 24 augustus starten de jeugdtrainingen. Wil je meetrainen, stuur dan een mailtje aan JC@gemini-s.nl met je naam, leeftijd, eventuele ervaring en je contactgegevens, dan laten we je weten wanneer je mee kan komen doen.

Kennismakingsperiode

Bij ons mag je 3 keer gratis meetrainen om te kijken of het je bevalt. Daarna vragen we je om aan te geven of je wil blijven trainen, of je 1 of 2 keer per week wil trainen en natuurlijk of je meedoet in onze wedstrijden op vrijdagavond of zaterdag middag/avond, afhankelijk van je team. Maar dat leggen we je dan allemaal graag uit!

We kijken ernaar uit je op het veld te ontmoeten!

Sportpas.nl

Vrienden van Gemini-S

Ook Vriend van Gemini-S worden?

Sponsorkliks Gemini-S