Covid-19 nieuws Gemini S

nieuws-header-coronavirus940x400

Wedstrijden afgelast

De Nevobo heeft gisteravond bekend gemaakt dat alle competitiewedstrijden van 2021 geschrapt zijn. Er wordt gekeken of het mogelijk is om dit in 2022 in te halen, maar dat is afhankelijk van de duur van de maatregelen.

Meer informatie vind je op: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2021/11/29/topdivisie-en-lager-geen-wedstrijden-meer-in-2021

Trainingen
Helaas kunnen wij de komende weken geen fysieke trainingen meer faciliteren. De sporthal is in de weekenden al verhuurd tot het einde van het jaar aan andere gebruikers, we hebben navraag gedaan maar er waren helaas geen andere momenten meer beschikbaar. We willen jullie graag aanmoedigen en helpen met ideeën om met je teamgenoten te blijven sporten.

Meer info over Covid19 met betrekking tot Gemini S vind je hier

 

nieuws-header-coronavirus940x400

QR Code checken

Beste leden, we zien dat alle leden goed hun best doen om zich aan de maatregelen te houden en de qr codes te scannen. Fijn om te zien dat iedereen zo goed mee helpt. We willen jullie nog wel vragen om de controle van de qr codes bij de ingang te doen en niet pas op het veld. Officieel moet er tot het scannen van de codes een mondkapje gedragen worden en om dit te voorkomen dus graag aan de deur scannen. Kan je als aanvoerder zelf niet, draag het dan over aan een ander teamgenootje. Alvast bedankt weer voor jullie inzet!

Meer info over Covid19 met betrekking tot Gemini S vind je hier

 

nieuws-header-coronavirus940x400

Update scannen QR code wedstrijden

Hieronder vinden jullie een schema met welk team ingedeeld is voor het controleren van de QR-codes. We hebben geprobeerd om dit zo veel mogelijk te koppelen aan het team wat al zaalwacht heeft, maar dit is helaas niet altijd mogelijk omdat de teams wel voldoende tijd moeten hebben om warm te lopen en na de wedstrijd te douchen.

Vrijdagavond
Tijd                    Team
18.30 – 20.30    H1
20.30 – 21.30    Ouders MB1
    
Zaterdag

Tijd                    Team
13.15 – 16.15    D1
16.15 – 18.15    H5
18.15 – 18.30    ??

Zoals jullie zien, zijn wij nog op zoek naar iemand (seniorlid of ouder!) die de laatste ronde van de zaterdagavond op zich wil nemen. Dus had je toch al besloten om de laatste teams van de zaterdagavond aan te moedigen, dan kunnen we je hulp goed gebruiken!!!
Wat wordt er van je gevraagd?
Je staat, het liefst met twee mensen, bij de ingang en vraagt aan bezoekers of zij voor het volleybal komen of voor de ’testen voor toegang’ locatie. De spelers en supporters die voor volleybal komen, moeten hun QR-code laten zien op de telefoon.
De mensen die voor de testlocatie hebben een afspraakbewijs op hun telefoon en zijn verplicht om een mondkapje te dragen in het gebouw. Deze mensen hoef je niet te controleren.
 
Vragen, opmerkingen of ideeën kunnen gemaild worden naar secretariaat@gemini-s.nl

 

nieuws-header-coronavirus940x400

Nieuwe Coronamaatregelen per 6 november

Vanaf 6 november zijn de nieuwe coronamaatregelen ingegaan.
Wij houden ons hierbij aan het beleid van de overheid en zijn dus genoodzaakt zijn om alle spelers en publiek boven de 18 te controleren op de QR-code.

Trainers/coaches en scheidsrechters zijn hiervan uitgezonderd.Dit betekent dit dat er vanaf maandag gecontroleerd gaat worden bij de ingang van de sporthal. Wij willen de trainers vragen om die taak op zich te nemen. Zij krijgen hier nog informatie over en we zullen vanuit het bestuur natuurlijk ondersteunen waar nodig.
Let op: vergeet geen identificatiebewijs mee te nemen zodat de QR-code geverifieerd kan worden.

Voor de wedstrijddagen zijn we nog aan het puzzelen om het checken soepel te laten verlopen. Heb je ideeën of wil je ons hierbij helpen, dan horen wij het graag! Je kan dan contact opnemen met secretariaat@gemini-s.nl.

 

nieuws-header-coronavirus940x400

Kantine sporthal Kerkelanden

Momenteel wordt de kantine van de sporthal gebruikt als locatie voor testen voor toegang. De kantine is daardoor helaas de afgelopen periode dicht gebleven.

Inmiddels is de opzet van het testcentrum verandert (zij nemen nu een kleiner gedeelte in beslag). Het bestuur is met Optisport aan het kijken naar de mogelijkheden om de kantine te heropenen.

In de tussentijd worden er op de tribune drankjes verkocht, die daar ook genuttigd mogen worden.

Meer info volgt hopelijk zo snel mogelijk.

 

nieuws-header-coronavirus940x400

Maatregelen tijdens trainingen

Beste leden,

Aankomende maandag 16 augustus beginnen de zaaltrainingen weer. Na een rommelig seizoen vorig jaar hopen we er dit jaar een gezellig en volledig seizoen te kunnen spelen.

Om dit te kunnen doen, zetten we nog even de maatregelen op een rijtje:

  1. Tijdens het spelen hoeft er geen 1,5 meter gehouden te worden.
  2. Buiten het spelen om wel! Dus ook tijdens de drinkpauze en het omkleden
  3. Kleedkamers en douches zijn te gebruiken; maar let op de 1,5 meter
  4. De algemene regels blijven gelden: bij klachten blijf je thuis en laat je je testenTot in de zaal!!!

Datum: 13-08-2021

 

Coronoprotocol

Dinsdag 2 november is aangekondigd dat per zaterdag 6 november een coronatoegangsbewijs verplicht is om toegang te krijgen tot de georganiseerde binnensport voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Dit geldt ook voor het publiek. Lees deze goed door!

Corona Protocol verantwoord sporten (NOC-NSF) 
versie 6 november 2021
Download het PDF 

Veelgestelde vragen (NOC-NSF)

  • Download een workout app die een programma voor je samenstelt. Hiervoor heb je vaak niks nodig behalve een matje/handdoek en goede motivatie!
  • Blessures voorkomen: gebruik de volleyveilig app om de juiste spieren te trainen
  • Verzin allemaal 1 oefening en maak elkaar lekker moe
  • Als je toch niet kan volleyballen; zoek een leuk filmpje op youtube en deel je scherm met je team. Wie weet schuilt er wel een hele goede danser in je!!
  • Organiseer met een klein groepje buiten een bootcamp (let op: max 4 personen en op 1,5 meter afstand)

Voor de jeugd zijn wij aan het inventariseren of er behoefte is aan een georganiseerde bootcamp in het weekend.

Mocht je leuke ideeën hebben, dan horen wij het graag!